Feeling Vibes

Gratis verzending vanaf €75,- | Altijd leuk ingepakt pakketje.
Shop

Jewellery care

 

Feeling Vibes waarborgt duurzaamheid en kwaliteit. Alle sieraden zijn 925 sterling zilver, 14k/18k gold plating (verguld), edelstenen en kristallen.

Om ervoor te zorgen dat jouw sieraden in topconditie blijven, is het belangrijk om er goed voor te zorgen en er voorzichtig mee om te gaan. Niet alleen tijdens het dragen, maar ook wanneer niet! Als je je sieraden uitdoet, bewaar de items dan in een gesloten juwelendoos of buidel en bewaar ze veilig. Stel ze niet bloot aan te veel zon of vochtigheid!

PH staat voor de zuurgraad van je huid. De pH-waarde van de huid is bij iedereen anders, omdat er veel factoren zijn die jouw pH-waarde beïnvloeden. Denk hierbij aan cosmetische producten, leeftijd, dieet, roken, water, zwangerschap en zon. Je sieraden kunnen na verloop van tijd verkleuren of de kleur groen of zwart achterlaten op jouw huid. Het is belangrijk om voor je sieraden te zorgen en ze af te doen met:

  • Slapen, vooral kettingen. Als je een wilde slaper bent, kun je erin verstrikt raken en misschien je favoriete ketting breken!
  • Parfum spray, oliën en lotions. Wacht tot de spray of lotion die je hebt aangebracht helemaal droog is en daarna ben je vrij om jezelf te versieren met je favoriete sieraden.
  • Zwemmen. Chloor en zout zeewater hebben een negatief effect op je sieraden.
  • Douchen en handen wassen. Zeker bij vergulde items.
  • Sport en intensieve bewegingen. Je zweet heeft een negatief effect op de plating van je sieraden.
  • Schoonmaken. Laat je sieraden niet in aanraking komen met chemicaliën!

 

Ben jij een zilver lover en draag jij onze 925 Sterling Silver items? Houd er rekening mee dat je items in de loop van de tijd donkerder of minder glanzend kunnen worden. Dit gebeurt door oxidatie, een natuurlijk proces dat niet schadelijk is voor je sieraden. Je kunt je items schoonmaken met een speciale zilverpoets, een schoonmaakdoekje of afwasmiddel en ze zien eruit alsof je ze net hebt gekocht!